Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2019 17:51 - За кого са предназначени Уникалните Книги на СТАМАТ
Автор: sthamanuviro Категория: История   
Прочетен: 826 Коментари: 0 Гласове:
-3

Последна промяна: 27.01.2020 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  За кого са предназначени Уникалните Книги на СТАМАТ

image
 

Следовници на Истината и Търсачи на Трансцендента, здравейте!


image

  Ето, вече два месеца дружеството „Вечна Истина 2015“ ООД предлага ръчно изработените Уникални Книги на СТАМАТ, посредством уебсайта „Плоската Земя“ с домейн stamat.org. И въпреки че търсенето е голямо и наличната работна сила едва успява да изпълни поръчките, засега няма закъснения в доставките и всички клиенти навреме получават поръчаните Книга Първа и Втора Зететична Книга.


Още от самото начало на дейността по изработката и разпространението, обаче, известна част от посетителите на Трансценденталния Зететичен Портал „Плоската Земя“ бяха изненадани от цените на Уникалните Книги на СТАМАТ. Веднага трябва да бъде високо заявено, че продажната стойност на Уникалните Книги на СТАМАТ е напълно символична, тъй като Вечното Знание, изложено в тях, е непреходно и абсолютно безценно! В същото време, антикварната им себестойност със сигурност ще нараства в геометрична прогресия през следващите години, дори само поради факта, че те са ръчно изработени уникални екземпляри, което ги прави отлична инвестиция за предприемчивите бизнесмени!

Изненаданите от цените посетители на уебсайта може би очакват, че отпечатаните на висок клас лазерен принтер HP върху луксозна хартия Фабриано Еминънс ръчно подлепени, прошити по Японска технология и подвързани с ламинирани корици и с еко кожа книги ще са по-евтини, например, от литър нискокачествено уиски, купено от близкия „клекшоп“...

Тези посетители може би си мислят, че хилядолетната Световна мъдрост, събирана от автора в продължение на тридесет и шест години, както и  интелектуалният труд, който е необходим тази мъдрост да бъде последователно изложена в разбираем за съвременника вид, не струват повече от стек долнопробни цигари, например...

Всъщност, обаче, Уникалните Книги на СТАМАТ не са предназначени за Човеците, чието мислене е ограничено от подобен духовно-унизителен стереотип. Зететичните Книги на СТАМАТ не са предназначени да бъдат разлиствани от мазните пръсти на работници, ядящи кебапчета от 80 стотинки в кварталната кръчма през обедната си почивка.

Уникалните Книги на СТАМАТ не са предназначени за цивилизованите, които зяпат ежедневно в безпаметен транс Турски и Латиноамерикански сериали по телеканалите, вместо да търсят отговор на екзистенциалните въпроси: какво представлява Човешкото същество, какъв е Светът, който обитаваме, и кои са демоничните сили, направляващи в анти-човешка насока Цивилизацията, с цел да ни поробят навеки.

Уникалните Книги на СТАМАТ не са предназначени, нито за ревящите по мачове фенове, нито за изпадналите в унес и захлас пред новинарските „говорещи глави“, нито за „митингуващите“, нито за ходещите по Партийни събрания. Те не са предназначени за гласоподавателите, маршируващи в стройни редици и отдаващи чест пред властниците: „Винаги готов“, които пускат бюлетини с номера 6 или 66, или 666, като очакват от демоничните Властимащи да се разпореждат с техния живот и да им заповядват какво да мислят и какво да вършат!!!

Езотериците знаят, че шестицата е могъщ символ в Демонологията, а онези, които са чели Библията, нека си припомнят номера на Звяра от Последните дни, или Свършека на Света, замисляйки се над факта, че за местните избори ЦИК е регистрирала 66 партии и коалиции! В същото време арх. Борислав Игнатов – кандидат за Кмет на София от „Демократична България“, изразява задоволството си пред масмултимедиите, че Обединението, което той представлява, има бюлетина с номер 66! Демонизмът на политиканите е повече от очеваден, а уверенията им, че всичко е просто една случайност са в абсолютен синхрон с предизвикващия хаоса всред Човечеството Атеистичен Материализъм, който изповядват! Посветените в Тайните на Света и Творението поистина знаят, че случайности не съществуват, а всичко, което настъпва в определено време, е предварително замислено и постепенно и внимателно осъществявано.

Уникалните Книги на СТАМАТ, също така, не са предназначени за новоизлюпените политиканчета – новобранци в изборните листи, ламтящи да се наместят на платените от всички нас топли местенца, с единствената цел да се обогатят от мръсни сделки и да крадат от парите, които всички ние внасяме в Народния бюджет. Много малката част от политиците, преследващи освен далаверата и някакви свои невъзможни инициативи, може би се самозалъгват, че техните идеи ще бъдат внедрени в действителността. Нищо не е по-далеч от истината от едно такова малоумно твърдение... Видимите на политическата сцена Масонски фигуранти представляват незначителни безлични и безгласни марионетки в ръцете на невидимата клика кукловоди, известна на историците като древната Тайна Ложа на Илюминатите или Криптокрацията, тоест Тайните Властващи!

Не, Уникалните Книги на СТАМАТ не са написани, за да бъдат четени от горепосочените категории бездуховни и бездушни аутоматони, изпълняващи в себеунищожителен транс заповедите на „говорещите глави“ от телевизионния екран или на шизофреничните политикани по събранията и митингите! Обрекли своята Психика на слугинството и оразмерили речника си с шаблоните на подчинението, цивилизованите аутоматони са предоставили своя живот в ръцете на Политическата клика. Цивилизованите аутоматони са хвърлили своите вечни същества Джива в най-тежко робство и не се интересуват от Свободата и Духовността, тъй като са индоктринирани от своите Господари да се прекланят и обичат Матрицата на Цивилизованото робство!

Не, Уникалните Книги на СТАМАТ не са написани, за да бъдат четени от гласуващите цивилизовани аутоматони, които не са в състояние да ги разберат, тъй като тяхната Психика е поробена от властимащия Масонски Елит, слугуващ на Висшите Илюминати!

Уникалните Книги на СТАМАТ са написани и са предназначени за Уникалните Човеци!

Зететичните Книги на СТАМАТ са посветени на Освободените Души на Новата Епоха на Истинната Мъдрост!

Уникалните Книги на СТАМАТ са предназначени за Свободомислещите Свободолюбци – значителна част от Човечество, която е Духовно надмогнала не с десетилетия, а с векове приетата лъжовна парадигма на съвремието!

Уникалните Книги на СТАМАТ са предназначени за онези първи кълнове от Новото Човечество, които ще се извисяват през годините и ще дават обилен урожай в следващото десетилетие, когато ние вече ще бъдем разделени на две раси: от една страна – расата на андроидите-биороботи, с имплантирани в мозъците микропроцесори, управлявани от демоничния Световен Суперинтелект, и, от друга страна – Расата на Просветлените Мъдреци, освободени от индоктринационните окови на Илюминатската върхушка!

Уникалните Книги на СТАМАТ са онзи първи повей в непосилната жега на пустинната изнемога в цивилизационното потисничество, който сключва с Душата обет за Освобождение, Пробуждане и Щастие!

Следовници на Истината и Търсачи на Трансцендента, посейте Истината за Плоската Земя всред колебаещите се и дерзайте!


МИР и ЛЮБОВ!   9-ти Октомври 2019 година   СТАМАТ

imageimageimageimage











Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393480
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168